Onze klanten

pensioenadvieskantoor, pensioenadvies Capelle aan den IJssel

Hoofd Financiƫn en Personele Zaken Stichting KWALITEITS-CONTROLE-BUREAU

Een echt onafhankelijk pensioenadvieskantoor dat over een schat aan kennis en ervaring beschikt en daarnaast waardevolle contacten in de pensioenwereld heeft. Er wordt goed meegedacht met ons als klant en er worden adviezen gegeven die passend zijn voor ons type bedrijf. Geen standaardadvies maar maatwerk. Door hun goede marktkennis bleek het mogelijk om tijdens de onderhandelingen over de contractverlenging de tarieven voor de uitvoering van het collectieve pensioencontract nog een stuk aan te scherpen.

pensioenadvieskantoor, pensioenadvies Capelle aan den IJssel

Dick Engbers, financieel directeur Betoncentrale Twenthe BV

Wij hebben als nuchtere Twentse onderneming bewust gekozen voor de dienstverlening vanHardeman & Nguyen Pensioenadvies. Bij onze organisatie ontbreekt het aan specifieke kennis op het gebied van pensioenen en daarom zijn wij blij gebruik te kunnen maken van de begeleiding en adviezen van Liesbeth Hardeman en Tanh Nguyen. Hun hands-on aanpak, gedegen kennis, korte communicatielijnen en heldere rapportage en toelichtingen weten wij zeer te waarderen en geven ons het gevoel dat we samen de juiste keuzes maken rondom onze pensioenregeling.

We vertellen u graag wat we voor uw organisatie kunnen betekenen in een gratis oriënterend gesprek. Laat hier uw telefoonnummer achter, dan nemen we direct contact met u op.