Liesbeth Hardeman en Tanh Nguyen
Over ons

Over ons

Hoe komen nu toch een Hollandse boerendochter en een Vietnamese bootvluchteling bij elkaar in een eigen pensioenadviesbureau.

Dat heeft alles te maken met de liefde voor het pensioenvak. In 1991 hebben Liesbeth en Tanh elkaar leren kennen bij de fusie van ABN (Liesbeth) en AMRO (Tanh). De afdelingen Pensioenadvies van beide banken werden toendertijd samengevoegd in Zwolle en vanaf die tijd hebben zij samengewerkt. Een samenwerking die altijd van beide kanten goed beviel. De afgelopen jaren hebben de levenspaden van Liesbeth en Tanh andere richtingen gehad, maar in het voorjaar van 2014 hebben ze het plan opgevat om hun samenwerking in een eigen pensioenadviesbureau weer in het leven te roepen.

Ze zijn dan ook erg trots op Hardeman & Nguyen Pensioenadvies, waarin ze beide van hun passie hun beroep hebben kunnen maken en zij klanten op een volkomen onafhankelijke manier kunnen helpen.

Liesbeth Hardeman

Liesbeth Hardeman

Na haar rechtenstudie aan de universiteit van Utrecht is Liesbeth, na een aantal jaren werkzaam te zijn geweest bij AMEV Levensverzekeringen, in 1990 in het pensioenvak terecht gekomen. Voor haar was dit liefde op het eerste gezicht en dit huwelijk houdt nog steeds stand. Zij heeft lang bij ABN AMRO gewerkt als pensioenconsultant Corporate Clients en heeft leiding gegeven aan de senior pensioenconsultants bij ABN AMRO Verzekeringen. In 2009 heeft ze de overstap gemaakt naar Delta Lloyd en heeft daar nog een jaar als key accountmanager gewerkt. In 2010 is zij gestart met een eigen pensioenadviesbureau.

Liesbeth beschikt over een uitgebreid netwerk in de pensioenwereld, is gewend om in complexe pensioenadviestrajecten te opereren en volgens haar klanten verstaat ze de kunst om de soms ingewikkelde pensioenmaterie erg duidelijk uit te leggen.

En verder:

Liesbeth woont in Capelle aan den IJssel met twee zoons en twee honden. Zij is een gezelligheidsmens, is gek op haar jongens en houdt van lekker eten, Italië, wandelen en lezen.

Na een ziektebed van 9 maanden is Liesbeth op een te jonge leeftijd overleden op 24 juni 2017. Liesbeth leeft voor altijd voort in onze mooie herinneringen.

Tanh Nguyen

Tanh Nguyen

Tanh Nguyen is in de strenge winter van 1978 in Nederland aangekomen als Vietnamese bootvluchteling. In juli 1979 begon hij zijn carrière bij AMRO Verzekeringen, later gewijzigd in ABN AMRO Verzekeringen (AAV). Daar heeft hij tot maart 2014 met heel veel plezier gewerkt. Sinds 1989 werkt Tanh in de wereld van het pensioenadvies. In zijn laatste functie van senior pensioen consultant bij AAV was hij verantwoordelijk voor de advisering van grote en beursgenoteerde ondernemingen. Hij is een strategische gesprekspartner en bij pensioenveranderingen helpt zijn overtuigingskracht werkgevers akkoorden te bereiken met vakbonden en ondernemingsraden. Een ander sterk punt is zijn kracht om namens werkgevers met pensioenuitvoerders op het scherpst van de snede te onderhandelen. Ook Tanh beschikt over de gave om de complexe materie van pensioenregelingen en pensioencontracten helder en simpel uitleggen.

Tanh heeft in 2014 de Postacademische Leergang Pensioenrecht bij de VU Law Academy met succes afgerond.

En verder:

Tanh is getrouwd en heeft drie dochters, de oudste werkt als jurist bij een advocatenkantoor, de middelste is arts en de jongste dochter volgt een masteropleiding Rechten. Tanh is een dankbaar mens, drinkt graag een goed glas wijn en kan heerlijk koken.

In 2011 heeft Tanh in het kader van het jaar van bootvluchtelingen een interview gegeven over zijn barre reis. Lees het artikel.

Neem contact op met Tanh