Enkele ervaringen met ons:


Carla Voigt, Manager Human Resources RAM Infotechnology B.V.

Ik ben er trots op dat ik indertijd Liesbeth en daarmee HNPA binnen heb kunnen halen bij RAM en blij dat HNPA uiteindelijk jouw bedrijf geworden is.

Het is door de jaren heen steeds opgevallen dat de medewerkers van HNPA niet alleen stuk voor stuk héél deskundig zijn, maar vooral ook héél integer en ik hoop dat je nog heel lang zaken mag doen met RAM.

Wij zijn in ieder geval steeds weer erg te spreken over hetgeen jullie afleveren, zoals recent de brieven voor de medewerkers van NetSourcing.

Marcel, ik wil jou persoonlijk via deze weg enorm bedanken voor de absoluut fijne samenwerking in de afgelopen jaren. Je bent als adviseur niet alleen enorm deskundig, maar was voor mij ook altijd heel toegankelijk en (snel) bereikbaar. Je heldere uitleg maakte moeilijke materie behapbaar en dat regelmatig ook nog met een schaterende lach!Hoofd Financiën en Personele Zaken Stichting KWALITEITS-CONTROLE-BUREAU

Een echt onafhankelijk pensioenadvieskantoor met een schat aan kennis en ervaring en waardevolle contacten in de pensioenwereld. Er wordt goed meegedacht met ons als klant en er worden adviezen gegeven die passend zijn voor ons type bedrijf. Geen standaardadvies maar maatwerk. Door hun goede marktkennis bleek het mogelijk om tijdens de onderhandelingen over de contractverlenging de tarieven voor de uitvoering van het collectieve pensioencontract nog een stuk aan te scherpen.


Dick Engbers, financieel directeur Betoncentrale Twenthe BV

Wij hebben als nuchtere Twentse onderneming bewust gekozen voor de dienstverlening van HNPA. Bij onze organisatie ontbreekt het aan specifieke kennis op het gebied van pensioenen en daarom zijn wij blij gebruik te kunnen maken van de begeleiding en adviezen van HNPA. Hun hands-on aanpak, gedegen kennis, korte communicatielijnen en heldere rapportage en toelichtingen weten wij zeer te waarderen en geven ons het gevoel dat we samen de juiste keuzes maken rondom onze pensioenregeling.